Kérdésed van? Töltsd ki az űrlapot és visszahívunk!
Ingyenes visszahívást kérek

"D1E" kategóriás jogosítvány
(nehézpótkocsi max. 16+1 fős buszhoz)

Nehézpótkocsit húznál D1 kategóriás busszal? Szerezz D1E jogosítványt gyorsan, könnyedén a GyorsJogsinál. Most akciós áron jelentkezhetsz a nehézpót képzésre. Online kresz tanfolyamunk a beiratkozás után azonnal kezdhető. Maximum hozzáférési idő az e-learning anyaghoz 180 nap /75 óra.

Nehézpótkocsi (D1E) jogosítvány: Nemzetközi kategória. D1 kategóriába (busz max. 16+1 főig) tartozó gépjárműből és nehéz pótkocsiból álló járműszerelvény.

"D1+E" kategóriás jogosítvány ára (nehéz pótkocsi)Akár további 9.200 Ft-tal csökkentheted D1E jogsid árát, ha műszaki végzettséggel rendelkezel (autószerelő, gépészmérnök stb.). Ez esetben felmentést kaphatsz "Szerkezeti és üzemeltetési ism.", ill. "Munkavédelem, tűzvédelem, szállítás" tárgyakból és vizsgák alól.

Ha D1E jogosítvánnyal nehézpótkocsit húzol és Magyarországon vagy az Európai Unión belül munkát vállalsz, akkor GKI vizsgát kell tenned. Végezd el nálunk a GKI tanfolyamot ONLINE az interneten gyorsan, rugalmasan, kedvező áron.
Belföldi fuvarozáshoz PÁV II kell. A PÁV vizsga a jogosítvány szerzésnek nem feltétele.

 • személyes beiratkozás Budapesten több helyszínen, ill. Vecsésen, Üllőn, Gombán és Monoron
 • online beiratkozás bárhonnan
 • azonnali kezdés online kresz tanfolyammal, maximum hozzáférési idővel (180 nap / 75 óra)
 • gyakorlat már 2 hét alatt, kiemelt ügyintézéssel (feláras)
 • részletfizetés átutalással is
 • oktatás hétvégén is, rugalmasan
 • modern, fullextrás Ford Transit vonójármű, új, tandem pótkocsival

Külföldről utazol haza megcsinálni a D1E jogsit?
Nálunk napra pontosan előre megtervezheted a vizsgák időpontjait, így a visszaút időpontját is előre kiszámolhatod.

Ezen kívül ha még kevesebb időd van a vezetői engedély megszerzésére, KIEMELT ÜGYINTÉZÉSSEL extra gyorsan is megszerezheted D1E jogosítványod. Bővebb információt autósiskolánk központi irodájában vagy telefonon kaphatsz.

...legalább 17 év 6 hónap betöltött életév, valamint érvényes, nem kezdő B és D1 kategóriás jogsi.
KRESZ vizsga 17 év 9 hónaposan, járműkezelési vizsga (rutin) 18 évesen tehető.
Figyelem! A "D1E" jogosítvány 21 életév betöltéséig kizárólag Magyarország területén jogosít vezetésre!!!

Hogyan jelentkezz D1 + E kategóriás tanfolyamra?

 • a fenti Jelentkezés gombok egyikével
 • hívhatod telefonon autósiskolánkat: 06 30 234 0034
 • kérhetsz visszahívást a jobb oldali dobozban
 • írhatsz emailt, gyorsan válaszolunk rá
 • személyesen valamelyik irodánkban vagy FelvevőPontunkban (görgess lejjebb a helyszínekhez)

Mi kell a beiratkozáshoz?

 • személyi igazolvány (vagy útlevél) és lakcímkártya másolat
 • jogosítványod vagy annak másolata
 • 2. csoportú orvosi alkalmassági igazolás, ha a meglévő jogsidban nincs még ilyen (körzeti orvos, üzemorvos vagy autósiskolánk orvosa is kiállítja). Beiratkozás után is ráérsz behozni.
 • Ha van műszaki végzettségű bizonyítványod, akkor annak másolata
 • Első részlet, azaz 105.500 Ft, átutalással is fizetheted

FIGYELEM!
8 ált. vagy magasabb iskolai végzettséget igazoló eredeti bizonyítványod az első hatósági vizsgán (általában a kresz vizsga) be kell mutatnod a vizsgabiztosnak, ennek hiányában következő vizsgát nem tudsz tenni!Ha sürgős az E kategóriás jogsi, kresz vizsga időpontot már a beiratkozásnál foglalhatsz KIEMELT ügyintézésnél!

Jelentkezz a tanfolyamainkra!

Beiratkozni személyesen vagy online tudsz.
Központi irodánkban és kis irodáinkban azonnali ügyintézés van.
Felvevőpontjainkon keresztül 2 ütemben történik a beiratkozás, az anyagleadás után a helyszínen kapott irodai telefonszámokat kell hívnod, hogy egyeztess a beiratkozás 2. részéről, ill. mielőbb kezdhesd a tantermi vagy az online tanfolyamot.

Maximum hozzáférési idővel használhatod az e-learning kresz programot (180 nap / 75 óra), amiben a teljes tan- és tesztanyag elérhető.
A tanfolyam beiratkozás után akár azonnal kezdhető és bárhonnan végezhető.

Iskolánkban tantermi elméleti képzésre is jelentkezhetsz. Budapesten kresz tanfolyamot hétköznap és hétvégén is tartunk, melyekre bármikor beiratkozhatsz. Beiratkozásnál INGYEN hozzáférést kapsz az internetes tesztanyaghoz, így otthon is tudsz gyakorolni a sikeres kresz vizsgára.

D1E kategóriás KRESZ vizsga?

A beiratkozástól számított 9 hónapon belül kresz vizsgán kell részt venned, ill. a beiratkozástól számítva 12 hónapon belül sikeres vizsgát is kell tenned, különben jogszabály szerint az elméleti tanfolyamot meg kell ismételned.

8 ált. vagy magasabb iskolai végzettséget igazoló eredeti bizonyítványod az első hatósági vizsgán be kell mutatnod a vizsgabiztosnak, ennek hiányában következő vizsgát nem tudsz tenni!

1,5-2 héttel a beiratkozás után már mehetsz is. 3 helyszínen tudsz kresz vizsgázni:

XI. Budapest, Petzvál József u. 39. - hátsó épület (Kelenföld)
XIV. Zugló, 1141 Budapest, Komócsy u. 17-19.
2310 Szigetszentmiklós, Csepeli út hrsz. 180/6. (M0 Csepeli lehajtónál)

A kresz vizsgát érintőképernyős számítógépen írod majd, amin 1 x 25 kérdéses tesztlapot kapsz egymás után, kivéve, ha az utóbbiból felmentést kaptál:
- KRESZ (Közlekedési ismeretek) - 35 pont a maximum, ebből minimum 30-at kell elérned a sikeres vizsgához
Sikertelen tesztlap esetén pótvizsga időpontot kell kérni (és annak díját befizetni, ami azonos az alapvizsga díjával). Pótvizsgára a befizetést és időpontkérést a vizsga helyszínén vagy autósiskolánkban is megteheted.
Sikeres kresz vizsgád 2 évig lesz érvényes, ezalatt kell egy sikeres forgalmi vizsgát is tenned.
Ha a kresz vizsga nem sikerül, attól még nem veszik el a meglévő jogsidat!!!

BÜ előadás és BÜ vizsga

Vagyis "Biztonsági ellenőrzés és üzemeltetés". Ha a D1+E jogosítványra való beiratkozásnál felmentést kaptál belőle, akkor ezt a részt kihagyhatod. :)
Beiratkozásnál a "Biztonsági ellenőrzés és üzemeltetés" (BÜ) gyakorlati vizsga anyagának összes kérdéséből kidolgozott tételsort kapsz, hogy a legkönnyebben tudd teljesíteni a vizsgát.

2023. szept. 4-től a BÜ tantárgyat összevont rutin oktatás és vizsga formában kell teljesíteni. A BÜ tananyagot ennek megfelelően a gyakorlati oktatód tanítja az alapoktatás keretein belül. Az összevont vizsga neve: Rutin vizsga.

Mit kell tudni a D1E jogosítvány gyakorlati oktatásáról és a vizsgákról?

Először rutin gyakorlás lesz a tanpályán, aztán következik a rutinvizsga, majd a forgalmi vezetés jön és a végén a forgalmi vizsga.
A gyakorlati oktatás és vizsgáztatás D1E kategóriánál Budapesten CSAK a XIX. kerületi tan- és vizsgapályán lehet, ahol mi is dolgozunk.
Tan- és vizsgapálya cím:
- Kispest, XIX. Budapest, Hofherr Albert u. 109. (Citroen M5 mögött a Nagykőrösi útnál)
A nehéz pótkocsis vezetés fullextrás Ford Transit 17 fős kisbusszal és egy új, légrugós, könnyen manőverezhető tandem pótkocsival történik.
Nálunk férfi mellett nő oktatót is választhattok D1E-s gyakorlati oktatónak. Az órák hétköznap és hétvégén reggeltől estig választhatók, az oktatókkal rugalmasan meg tudjátok beszélni.

3 munkanappal a sikeres forgalmi vizsgád után a személyivel vagy útlevéllel, lakcímkártyával, meglévő jogosítvánnyal és az eredeti iskolai bizonyítvánnyal mehetsz bármelyik okmányirodába vagy kormányablakba intézni a vezetői engedélyt. Hivatalosan 21 napon belül elkészül az új, D1E kategóriát is tartalmazó jogosítványod.
Az új jogsid kézhezvételéig D1E kategóriás járműszerelvényt nem vezethetsz - még a hivatalban kapott adatlappal sem!

Munkát vállalnál D1+E jogosítvánnyal?

Ha belföldön vagy az EU-ban hivatalosan munkát vállalnál D1 + E kategóriás jogosítvánnyal, akkor GKI kártyára is szükséged van, valamint PÁV vizsgára. A buszvezető GKI tanfolyamot autósiskolánkban kedvező áron, ONLINE az interneten elvégezheted, ami így sokkal kényelmesebb és gyorsabb, mint a tantermi képzés.