Kérdésed van? Töltsd ki az űrlapot és visszahívunk!
Ingyenes visszahívást kérek

"A2" jogosítvány

A2 kategóriás jogosítvány egyszerűen, hétköznapi és hétvégi gyakorlással! Tantermi oktatás helyett készülj fel otthon a kresz vizsgára. Hivatalos, akár 1 nap alatt elvégezhető ONLINE kresz tanfolyam A2 motoros jogsihoz. KIEMELT ügyintézéssel akár 3 hét alatt, előre tervezhető vizsgaidőpontokkal.

"A2" kategóriás jogosítvány - Nemzetközi kategória. Motorkerékpár 35 kW teljesítményig és 0,2 kW/kg teljesítmény/saját tömeg arányig. (Mindkét feltételnek teljesülnie kell, hogy adott motor beleférjen a kategóriába.)

"A2" kategóriás jogosítvány ára...legalább 17 és 1/2 betöltött életév.

A2 kategóriás KRESZ vizsga 17 és 3/4, járműkezelési vizsga (rutin) 18 évesen tehető.

Hogyan jelentkezz A2 jogosítvány tanfolyamra?

  • gyere be személyesen irodánkba vagy FelvevőPontjainkba (görgess lejjebb a helyszínekhez)
  • hívd motoros iskolánkat telefonon a 06 30 234 0034 számon
  • kérj visszahívást a jobb oldali dobozban
  • jelentkezz a honlapon online
  • írj emailt, gyorsan válaszolunk rá

A beiratkozásra hozd magaddal:

  • személyi igazolvány (vagy útlevél) és lakcímkártya másolatod
  • jogosítványod másolatát, ha van már bármilyen jogsid
  • orvosi alkalmassági vizsgálat igazolását, ha még nincs jogosítványod. Bármely körzeti orvos, üzemorvos vagy autósiskolánk orvosa is kiállítja és beiratkozás után is ráérsz behozni.
  • első részletet, azaz 65.500 Ft-ot, akár átutalással is fizetheted

FIGYELEM!
8 ált. vagy magasabb iskolai végzettséget igazoló eredeti bizonyítványod az első hatósági vizsgán (általában a kresz vizsga) be kell mutatnod a vizsgabiztosnak, ennek hiányában következő vizsgát nem tudsz tenni!


Ha sürgős a motoros jogosítvány, KIEMELT ügyintézéssel kresz vizsga időpontot már a beiratkozásnál foglalhatsz!

Jelentkezz a tanfolyamainkra!

Beiratkozni személyesen vagy online - postázással tudsz.
Központi irodánkban és kis irodáinkban azonnali ügyintézés van.
Felvevőpontjainkon keresztül 2 ütemben történik a beiratkozás, az anyagleadás után a helyszínen kapott irodai telefonszámokat kell hívnod, hogy egyeztess a beiratkozás 2. részéről, ill. mielőbb kezdhesd a tantermi vagy az online tanfolyamot.

Az A2 jogsihoz a kresz tanfolyam interneten végezhető e-learning formában. Az interaktív tan- és tesztanyag a Nemzeti Közlekedési Hatóság által elfogadott. Fejezetekből épül fel, 3D-s animációkat és a teljes, hivatalos tesztanyagot tartalmazza, kiváltja a tantermi képzést. Az online anyag minden tesztkérdést tartalmaz, ami a hatósági vizsgán előfordulhat.
Előnyei:
- itt tényleg AZONNAL KEZDHETSZ és akár 1 nap alatt elvégezheted
- hatékonyabb, gyorsabb, egyszerűbb, mint a tantermi képzés
- nincs szükség tankönyvre, elavult, nem működő CD-re
- nincs várakozás a tanfolyamkezdésre és nem kell hetekig tanterembe járni
- kényelmes és kötetlen, bárhol-bármikor végezhető
-külföldről jössz haza? Ezzel akár 3 hét alatt megcsinálhatod az A2 kategóriás jogsit

Hogyan megy a KRESZ vizsga?

A beiratkozástól számított 9 hónapon belül kresz vizsgán kell részt venned, ill. a beiratkozástól számítva 12 hónapon belül sikeres vizsgát kell tenned, különben a jogszabály az elméleti tanfolyam megismétlésére kötelez.

8 ált. vagy magasabb iskolai végzettséget igazoló eredeti bizonyítványod az első hatósági vizsgán be kell mutatnod a vizsgabiztosnak, ennek hiányában következő vizsgát nem tudsz tenni!

1,5 héttel a beiratkozás után akár már mehetsz is vizsgázni, A2 jogosítványhoz kresz vizsgát 3 helyszínen tudsz tenni:
- Kelenföld, XI. Budapest, Petzvál József u. 39. (hátsó épület)
- XIV. Zugló, 1141 Budapest, Komócsy u. 17-19.
- 2310 Szigetszentmiklós, Csepeli út hrsz. 180/6. (M0 Csepeli lehajtónál)
A helyszínt és az időpontot a Te igényeid szerint választjuk ki.

Érintőképernyős számítógépen írod a kresz vizsgát, amin 1 db 55 kérdéses A2 kategóriás KRESZ (Közlekedési ismeretek) tesztlapot kapsz majd. A tesztlap 75 pontos, amiből legalább 65 pontot el kell érned a sikeres vizsgához, vagyis 10 hibapontod lehet. Sikertelen tesztlap esetén pótdíjat kell fizetni (4.600 Ft) és pótvizsga időpontot kérni (ezt megteheted a vizsga helyszínén vagy motoros iskolánkban is intézheted).
Ha a kresz vizsga nem sikerül, attól még nem veszik el a meglévő jogsidat!!!
Sikeres kresz vizsgád 2 évig érvényes, ezidő alatt kell egy sikeres forgalmi vizsgát tenned.

Hogyan megy a motoros gyakorás?

A2 jogosítvány kategóriánál első a tanpályás járműkezelési (rutin) gyakorlat, ezután a járműkezelési (rutin) vizsga jön, amit a forgalmi vezetés, majd a forgalmi vizsga követ.
Tan- és vizsgapálya cím (a forgalmi gyakorlás is a környékén van):
- Kispest, XIX. Budapest, Hofherr Albert u. 109. (Citroen M5 mögött a Nagykőrösi útnál)

A GyorsJogsi Motoros Iskolában az A2 jogsit modern Honda CB400 Super Four Hyper VTEC motorokon szerezheted meg, tapasztalt oktatóink közül férfit és nőt is választhatsz. Oktató motorjaink alacsony ülésmagasságúak, így kisebb termetűek is bátran gyakorolhatnak rajtuk.
A motoros vezetési órák a hét minden napján, így hétvégén is reggeltől estig választhatók, az oktatókkal rugalmasan meg tudjátok beszélni.

Gyakorló vezetés motoros jogosítvánnyal?

Ha van motoros jogosítványod, de régen vezettél vagy ritkán ülsz fel a gépre és szeretnél kicsit gyakorolni akár a rutinpályán, akár forgalomban, nálunk azt is megteheted 5.000 Ft/óra díjért. Ha a saját motoroddal szeretnél menni, akkor az oktató óradíja 4.700 Ft/óra. Egy vezetési óra 50 perc.

3 munkanappal a sikeres forgalmi vizsgád után a személyivel vagy útlevéllel, lakcímkártyával, eredeti iskolai bizonyítvánnyal, meglévő jogosítvánnyal (vagy ennek hiányában az elsősegély kártyával és az orvosi alkalmassági igazolással) mehetsz bármelyik okmányirodába vagy kormányablakba intézni a vezetői engedélyt. Hivatalosan 21 napon belül elkészül az új, kártyaformátumú, már az A2 kategóriát is tartalmazó jogosítványod.
A jogosítvány kézhezvétele előtt A2 kategóriába tartozó motorkerékpárt nem vezethetsz - még a hivatalokban kapott adatlappal sem!

Honda CB400 SF Hyper VTEC Spec I és Spec III