Kérdésed van? Töltsd ki az űrlapot és visszahívunk!
Ingyenes visszahívást kérek

125 CCM "A1" KATEGÓRIA "B" JOGOSÍTVÁNNYAL, B125

Motoros iskolánkban az A1B jogosítványt hétvégi oktatással és vizsgával is megszerezheted, ill. automataváltós motoron is tanulhatsz. A gyorsabb felkészüléshez hivatalos ONLINE kresz tanfolyamot biztosítunk. Csomagárunkban +6 gyakorlati óra szerepel, ez szükséges a sikeres vizsgafelkészítéshez.

"A1" kategóriás jogosítvány fogalma: Nemzetközi kategória. A 125 cm3-t, 11 kW teljesítményt ÉS a 0,1 kW/kg teljesítmény/saját tömeg arányt meg nem haladó motorkerékpár, továbbá motoros tricikli, amely teljesítménye a 15 kW-ot nem haladja meg.

Fontos tudnivalók a könnyített A1 kategóriás tanfolyamról!

Az A1B motoros kategória megjelenése óta az iskolánkban képzett, e kategóriát végzett több 100 tanuló statisztikai adatai alapján a sikeres vizsgára felkészüléshez a minimum gyakorlati óraszám 4 járműkezelési, valamint 4 forgalmi óra. Ezen oktatási és vizsgatapasztalatokból kiindulva határozták meg motoros oktatóink és iskolavezetőnk az iskolánkban nyújtott szolgáltatás óraszámát, aminek eredményeként biztosítani tudjuk a kellő felkészítést a sikeres vizsgához.

Kedvezmény saját motorral
Ha saját motoroddal gyakorolsz és vizsgázol, akkor a járműkezelési (rutin) gyakorlat pótórái után nem kell fizetned.

"A1" "B"-vel kategóriás jogosítvány ára (B125)...érvényes B kategóriás jogosítvány.

Hogyan jelentkezz A1B jogosítvány tanfolyamra?

  • ugorj be személyesen irodánkba vagy FelvevőPontjainkba (görgess lejjebb a helyszínekhez)
  • hívd motoros iskolánkat telefonon: 06 30 234 0034
  • kérj visszahívást a jobb oldali dobozban
  • jelentkezz a honlapon online
  • írj nekünk emailt

Mit hozz el a beiratkozásra?

  • személyi igazolvány (vagy útlevél) és lakcímkártya másolatod
  • jogosítvány másolatod
  • Első részletet, azaz 51.500 Ft-ot, akár átutalással is fizetheted

FIGYELEM!
8 ált. vagy magasabb iskolai végzettséget igazoló eredeti bizonyítványod az első hatósági vizsgán (általában a kresz vizsga) be kell mutatnod a vizsgabiztosnak, ennek hiányában következő vizsgát nem tudsz tenni!


Ha nem tudsz fénymásolni, motoros iskolánkban INGYEN megoldjuk!

Jelentkezz a tanfolyamainkra!

Beiratkozni személyesen vagy online - postázással tudsz.
Központi irodánkban és kis irodáinkban azonnali ügyintézés van.
Felvevőpontjainkon keresztül 2 ütemben történik a beiratkozás, az anyagleadás után a helyszínen kapott irodai telefonszámokat kell hívnod, hogy egyeztess a beiratkozás 2. részéről, ill. mielőbb kezdhesd a tantermi vagy az online tanfolyamot.

Az ONLINE kresz tanfolyammal otthon könnyedén felkészülhetsz a kresz vizsgára. Az online anyag minden hatósági vizsga-tesztkérdést tartalmaz.

KRESZ vizsga

A beiratkozástól számított 9 hónapon belül kresz vizsgán kell részt venned, ill. a beiratkozástól számítva 12 hónapon belül sikeres vizsgát kell tenned, különben a jogszabály az elméleti tanfolyam megismétlésére kötelez.

8 ált. vagy magasabb iskolai végzettséget igazoló eredeti bizonyítványod az első hatósági vizsgán be kell mutatnod a vizsgabiztosnak, ennek hiányában következő vizsgát nem tudsz tenni!

Kresz vizsgát 3 helyszínen tudsz tenni B125 jogsihoz:
- Kelenföld, XI. Budapest, Petzvál József u. 39. (hátsó épület)
- Zugló, XIV. Budapest, Komócsy u. 17-19.
- Szigetszentmiklós, Csepeli út hrsz. (M0 Csepeli lehajtónál)

A kresz vizsga érintőképernyős számítógépen zajlik, amin 1 db 55 kérdéses KRESZ (Közlekedési ismeretek) tesztlapot kapsz majd. A tesztlap 75 pontos, ebből 10 hibapontod lehet, 11-nél már sikertelen a vizsga. Sikertelen tesztlap esetén pótdíjat kell fizetni (4.600 Ft) és pótvizsga időpontot kérni (ezt megteheted a vizsga helyszínén vagy motoros iskolánk is intézheti).
Ha a kresz vizsga nem sikerül, attól még nem veszik el a meglévő jogsidat!!!
A sikeres kresz vizsga 2 évig érvényes, ez idő alatt kell egy sikeres forgalmi vizsgát tenned.

Hogyan megy a motoros gyakorlás?

A könnyített A1 jogosítványnál 1 óra tanpályás járműkezelési (rutin) és 1 óra forgalmi gyakorlat van előírva. Külön járműkezelési (rutin) vizsga nincs, de a "műszaki vizsgát" és 2 járműkezelési feladatot meg kell csinálnod a forgalmi vizsga elején. (A tapasztalat azt mutatja, hogy az 1 óra rutin gyakorlat ezek megtanulására nem elegendő. Ugyanígy kevés az 1 óra városi vezetés a forgalmi vizsga-környékek megismerésére.)
Tan- és vizsgapálya cím (a forgalmi gyakorlás is a környékén van):
- Kispest, XIX. Budapest, Hofherr Albert u. 109. (Citroen M5 mögött a Nagykőrösi útnál)
A GyorsJogsi Motoros Iskolában az A1B jogosítványt Yamaha SR125 és Honda PCX125 (automataváltós) motorokon szerezheted meg, tapasztalt oktatóink közül férfit és nőt is választhatsz.
A gyakorlati órák és vizsga hétköznap és hétvégén is választhatók.

3 munkanappal a sikeres forgalmi vizsgád után a személyivel vagy útlevéllel, lakcímkártyával, meglévő jogosítvánnyal és az eredeti iskolai bizonyítvánnyal mehetsz bármelyik okmányirodába vagy kormányablakba intézni a vezetői engedélyt. Hivatalosan 21 napon belül elkészül az új, kártyaformátumú, már az A1 kategóriát is tartalmazó jogosítványod.
Míg az új jogsid nem kapod meg, A1 kategóriába tartozó motorkerékpárt nem vezethetsz - még a hivatalokban kapott adatlappal sem!

Yamaha SR125, Honda PCX125 (automataváltós)